De Oostvaarders by Drost + van Veen architecten

De Oostvaarders by Drost + van Veen architecten
Allen and Betty Harper
Autorių Komanda
Allen and Betty Harper
Šeima Su Aukso Rankas
Įvertinimas:
5

Gamtos švietimo centras, vadinamas "The Oostvaarders", yra vienas iš unikalių gamtos rezervatų Europoje. Tai yra žinoma kaip "Oostvaardersplassen", esanti Almere, Nyderlanduose ir sukurta "Drost + van Veen architecten".

Daugiau INSPIRATION
  • Grosfeld van der Velde Architecten architektūros biuras Bredoje
  • Grosfeld van der Velde architektūros namai "KvD"
  • The One and Only, Haller House

Yra dvi skirtingos formos, kurios nurodo "The Oostvaarders" grožį. Viskas prasideda nuo pat aikštelės. Parkavimo vieta pakyla kaip vertikalus švyturys iš išorinės lygumos. Priešingai, ten yra ežeras, kurio formos plotas yra tipiškas horizontalus.

Pastatas yra antrame aukšte su panoramos kambariu, kuris, žinoma, suteikia panoraminį vaizdą į ežerą. Ežero įlankos pakopa yra šio pastato įėjimas. Pradedant nuo įėjimo, lankytojai lipdami laiptais pasiekia voverės lizdą, kuri yra išorinė vieta, kur galima peržiūrėti visą aplinką.

Atidarytos medienos pušies mediena ir įvairūs elementai su skirtingais modeliais ir stiliumi. Perforacijos dydžiai ir kryptys yra skirtingi.