Šiuolaikinės namų pratęsimo savybės Didžiausios pasaulyje pasukamos durys

Šiuolaikinės namų pratęsimo savybės Didžiausios pasaulyje pasukamos durys
Allen and Betty Harper
Autorių Komanda
Allen and Betty Harper
Šeima Su Aukso Rankas
Įvertinimas:
5

Žvelgiant į šio namo fasadą, niekas neįtartų, kad jis slepia didžiulį staigmeną kitoje pusėje. Nustebinimas yra dar nuostabesnis, kai suprasite, kad už istorinio šio pastato fasado yra šiuolaikinis namas, kuriame yra didžiausios pasaulyje sukios durys.

Renovacija buvo Sculp [IT] projektas, kurį vadovavo architektai Pieter Peerlings ir Silvia Mertens, studija, kuri taip pat žinoma, kad pastatė siauriausią namą Nyderlanduose ir didžiausią pasaulyje plaukiojantį baseiną.

Namas įsikūręs Antverpene, Belgijoje, o renovacija buvo baigta 2015 metais. Projektas taip pat buvo įtrauktas galinis pratęsimas, leidžiantis apšviesti ir atidaryti interjerą prie sodo.

Tbere yra iš viso penkių lygių, per kuriuos gyvenamos erdvės yra platinamos. Pirmame aukšte yra virtuvė ir didelė neoficiali valgomojo zona, taip pat sandėliavimo patalpa ir garažas, kurie taip pat yra pastato viduje.

Pirmasis aukštas suskirstytas į du skyrius. Tai senoji / originali dalis, kurioje yra valgomoji erdvė ir sėdimoji erdvė, taip pat nauja zona, kuri yra pratęsimo dalis, ir virš virtuvės esanti pakabinama biure. Antrame, trečiame ir ketvirtame aukštuose yra du miegamieji ir vonios kambarys.

Priešais ir namo gale esantis kontrastas yra stiprus, o tai yra daug ryškesnis ir įspūdingas dėl didžiųjų šarnyrinių durų. Jie sveria po 2 tonas (izoliuotas stiklas sveria 1,5 tonas kiekvienai durai), jie yra 3 metrai pločio ir 6 metrų aukščio, uždaromi du lygiai.

Daugiau INSPIRATION
  • Namas, sukurtas panašiai kaip drugelis su puikiai suderintomis savybėmis
  • Trys pastato pratęsimas prie "Lakeside House", kuriame yra atviras ir asimetrinis dizainas
  • Tvarus pratęsimas 1960-ųjų "Mono Pitch Roof House"

Tikslas buvo sujungti šviesą į tris pratęsimo aukštus, todėl trečiasis lygis turi vieną didžiulį langą. Kitas tikslas buvo sujungti naują struktūrą su sodu. Nepaisant kontrastų, perėjimas tarp erdvių yra tolygus ir dizainas yra vientisas.

Tai yra matomas ryšys tarp grindų ir lauko terasos. Atviroje virtuvėje yra betoniniai skaitikliai, kurie puikiai derina poliruotą betono grindis. Virtuve taip pat yra dar vienas įdomus elementas: nešiojama sala, kurią galima išvynioti ant terasos.

Šį tęstinumą taip pat nurodo ir kita informacija. Vienas iš vonios kambario, pavyzdžiui, yra gražus atskira vonia, esanti ant medinio grindų. Kampoje įrengta balta medinė sūpynės kėdė, kuri suteikia erdvę atsipalaidavusiam ir kviečiantį išvaizdą.