Didžiulė renovacija pasakiškoje rezidencijoje: House Lam

Didžiulė renovacija pasakiškoje rezidencijoje: House Lam
Allen and Betty Harper
Autorių Komanda
Allen and Betty Harper
Šeima Su Aukso Rankas
Įvertinimas:
5

Tiems iš jūsų, kurie mėgsta drąsią, tūrinę architektūrą, House Lam įkveps jus atnaujinti savo lovelę, naudojant modernias medžiagas ir galingą dizainą. Sukurta Johanesburgo studijoje Nico Van Der Meulen Architektai, gyvenamasis projektas, kurį galite pamatyti nuotraukose, yra didžiulių renovacijos rezultatas, kurį atliko 1950 m. namas. Šiuolaikinė rezidencija, atnaujinta ir eksponuojanti galingą trijų aukštų pastatą, yra Bedfordvjuje, vienoje iš Pietų Afrikos Johanesburgo priemiesčių. Penkių istorijų kritimas nuo pietryčių iki šiaurės vakarų kampo ginčijo architektus statyti begalybės krašto baseiną 3 metrų skersmens kolonoje, kontinentinėje pusėje virš pirmo aukšto. Ši išskirtinė vieta suteikia nepriekaištingą miesto vaizdą, šiek tiek įterpiant vidinį baseiną, kur stiklinės pertvaros atskiria vidinę / išorinę erdvę.

Kitas fantastiškas dizaino detales, sukurtas Werner van der Meulen, yra didžiulė roko plakiruota siena, perpjaunanti gyvenamąją vietą pusės šiaurės-pietų ašyje, paverčiant įspūdingu raudonu dažytų spinduliu, palaikančiu lanai stogą. Štai keletas architektų žodžių, apibūdinančių pertvarkytą grindų planą: " Originalus kojų spausdinimo plotas buvo išplėstas, kad būtų sukurtos papildomos garažų, taip pat pridedamas naujas pirmasis aukštas, kuriame yra trys apartamentai, pižama lounge ir vaiko studija. Personalo patalpos buvo pastatytos ant naujojo garažo. Originalūs du vaikų miegamieji tapo tyrimu, o originalus pagrindinis liukso kambarys - svečias. Pirmame aukšte gyvenama erdvė buvo išdarinėta, taip pat buvo sukurtas didelis atviras planas, iš dalies dvigubo tūrio gyvenamasis plotas, kuriame buvo įrengtos šeimos kambarys, valgomasis, virtuvė ir papildomos patalpos. Naujas 6x13 metrų lanai šalia baseino buvo pridėtas vienintelis naudingos žemės šiaurinėje pusėje, išaugęs iš kalno, su įspūdingais vaizdais į šiaurę ir vakarus. Originalus rūsys buvo laikomas kaip vyno rūsys ir namų kino teatras su vaizdu į baseiną. " Paskutinės dvi nuotraukos rodo, kaip namas atrodė prieš renovaciją. Atrodo, kad pertvarkytas naujas gyvenimas atnešė seną rezidenciją, sukūręs unikalų, kvapą gniaužantį vienos šeimos namus.