Įtraukite vandenyno įkvėptą "Iniala" paplūdimio namus į savo kibirų sąrašą

Įtraukite vandenyno įkvėptą "Iniala" paplūdimio namus į savo kibirų sąrašą
Allen and Betty Harper
Autorių Komanda
Allen and Betty Harper
Šeima Su Aukso Rankas
Įvertinimas:
5

Jei esate naujos egzotiškos paplūdimio vietos, į kurią norite įsimylėti, rinkos, ieškokite ne toliau nei Tailando "Iniala Beach House". Įsikūręs pačiame Puketas, miestas, garsus įspūdingais paplūdimiais ir pasaulinės klasės nardymas, jo vaizdai į vandenyną paliks tuščią. Tačiau šiuolaikinis architektūrinės studijos "A-cero" interjero dizainas perkelia į kitą lygį. Žaisdami spalvomis ir formomis dizaineriai Joaquin Torresas Arquitectos ir Rafaelas Llamazaresas rado būdą, kad paplūdimio bangos atsipalaiduotų tavo viduje ir išorėje.

Viešbučio kompleksas yra sudarytas iš dešimties vilų. Du kambariai buvo suprojektuoti A-cero. Kambariai stovi šalia kito ir turi didelį baseiną. Abi yra sąmoningai kriauklės formos, primenančios jūros lankytojus. "Arquitectos" ir "Llamazares" savo architektūrinio dizaino pasirinkimus paaiškina taip:

"Abi [villos] žaisti tarpusavyje ir mes bandėme pasiekti priešingą interjero dizainą tarp jų. Pirmame kambaryje vertikalios linijos, į kurias įeina lankytojas. Antroje patalpoje išlenktos linijos persikelia į horizontalią erdvę. Tai yra vertikalių ir horizontalių linijų žaidimas, kuris apvyniotų erdvę. Ieškote "Ying & Yang" ir skirtingų pojūčių vieni kitiems. "

Šis dėmesys detalėms tęsiamas ir interjere. Kiekvienas baldas, įskaitant viršutinę skulptūrą pritvirtintą galvutės skardą, turi labai išlenktas linijas, kad imituotų bangas, esančias vos keli žingsniai. Be to, jie visi pagaminti iš aukštos kokybės polikarbonato, kad būtų kuo mažiau išvaizda, ir dažytos baltos spalvos, kad maksimaliai padidėtų natūralios šviesos atspindys. Ne tokia šviesa gali būti trūksta, nes tiek valgomojo erdvė, tiek pagrindinis miegamasis siūlo nuo grindų iki lubų langus, rodančius, kiek vila yra prie smėlio.

A-cero noras leisti natūraliai diktuoti dizainą tęsiasi už svečių kambarių. "Aziamendi", viešbučio "3-Michelin-Star" restoranas, yra stiklinis dėžutė, skirta valgyti dinerams, kad jie visiškai pasinertų į jų apylinkių grožį. Kruopščiai suprojektuotos medinės plokštės, naudojamos luboms, kad imituotų bangų judėjimą ir pabrėžtų judesį, grindys buvo suprojektuotos su lengvu medžiu, o lubos yra tamsios medienos. Net restorano kėdės buvo aptrauktos konkrečiu šviesiai žaliojo aksomo atspalviu, kad imituotų vietinę augmeniją.

Su tokiu atsargumo laipsniu, kurį pasirenkate interjero dizaino elementams, įsivaizduokite klientų aptarnavimą. Ar esate pasirengęs supakuoti savo krepšius ir eiti į "Iniala Beach House"?

Populiarios Temos

Didžiosios Idėjos

Kategorijos: