Virdžinijos sodybos renovacija suteikia šeimai grąžinamą sveikatą

Virdžinijos sodybos renovacija suteikia šeimai grąžinamą sveikatą
Allen and Betty Harper
Autorių Komanda
Allen and Betty Harper
Šeima Su Aukso Rankas
Įvertinimas:
5

"Reader & Swartz" architektai įsivaizdavo, kad 1970-ųjų "Farmhouse" atgaivino seną liepsną su moderniu dizainu. "Virginia Farmhouse" renovacija iš paprasto ir nuobodulio į šiuolaikišką modernių dizaino pavyzdį atvedė gyvybę ir sveikatą į savo gyvenamą šeimą. Architektai informuoja mus, kad "namuose buvo formos problemų, todėl jo gyventojai turėjo kvėpavimo problemų. ”

Įsivaizduokite seną lauko namelį, apsirengtą kūdikio mėlynojo vinilo dailylentėmis ir pakeiskite šiuolaikine replika. Kaip tai pasikeis?

Šis 1970 m. "Frederick" apskritis, Virdžinija, buvo apsuptas visiškai išaugintų medžių. Tai buvo jo pagrindinis bruožas, įtikinantis visus senus namus, kuriuos verta sutaupyti. Architektai teigia, kad "bKadangi jo savininkai buvo susirūpinę dėl gamtos išteklių išsaugojimo, buvo nuspręsta namą nenuimti ir nenuimti. Vietoje to dizaino partija buvo išlaikyti originalaus namo dėžutę kaip centrinę šerdį, pridėti du sparnus, kurie padeda sukurti lauko erdves ir optimizuoti saulės kelią, ir permąstyti pastato masyvavimą.”

Šis pastatas, orientuotas į pasyvią saulės energiją ir naudojant vietines medžiagas, turi nemažą ekologiškų strategijų, naudojamų projektuojant ir statant, sąrašą.

Ūkio renovacijos metu buvo įkvėptas savininkų aplinką tausojantis gyvenimo būdas. Riedulys, rastos skirtingose ​​vietose, buvo naudojamos kaip dekoro patalpose ir lauke. Tai sukuria stiprią ryšį tarp gamtos ir žmogaus sukurtų, ir tai buvo atspindėta visame dizaine.

Esamo namo šerdis buvo naudojama virtuvėje, tarnybinėse patalpose ir vaikų miegamuosiuose. Kadangi esamas namas turėjo tipiškas 8 pėdų aukščio lubas, mes atidarėme antrame aukšte virš virtuvės. Šis naujas atidarymas sujungia centrinę virtuvę prie viršutinių vaikų rajonų ir numato dienos šviesą į namo centrą. Vienas naujas sparnas yra atvira svetainė, sujungta su virtuve ir lauke. Kitas naujas sparnas skirtas daugiau privačių kambarių, įskaitant pagrindinį liukso numerį, jogos kambarį ir biblioteką.”

Fotografuotas Hoachlanderio Daviso fotografijoje, restauruotas sodas vėl įsivaizdavo kaip įkvepiantis senosios savarankiškos versijos variantas, taupydamas laiką ir pinigus procese: "Kedro medžiai yra struktūriškai naudojami virtuvėje ir joga. Pastatas yra nuluptas kedro dailylentėmis, išdėstytas horizontaliai ir vertikaliai, o skyrelyje pažymėti meno skydai. "Iš naujo įsivaizduotas šeimos namas, kuriame viskas yra, ar ne?